the blend box

The Blend Box Academy

is dé plaats waar jij als startende of reeds gevestigde make-up artist een kijkje krijgt behind the scenes. Bij The Blend Box Academy leer je niet enkel technieken je krijgt ook een inkijk in het leven van de professionele make-up artist. De opleidingen worden gegeven door ervaren make-up artists met minstens 12 jaar ervaring in alle gebieden van het make-up domein.

how the makeup industry really works – the ins & outs – makeup masterclasses by experienced makeup artists working in different divisions of the industry

makeup masterclass

De masterclasses zijn ontstaan uit jarenlange ervaring in de beauty bizz. Ze worden gegeven door make-up artists uit de verschillende divisies: beauty make-up, bridal, international fashion weeks, tv & film, corporate, advertising & video producties.

Wij delen graag onze kennis, tips & tricks, ervaringen en nemen je mee achter de schermen van deze fantastische maar ook harde beautywereld.

Heel wat topics komen aan bod:

  • welke producten zijn echte must-haves?
  • hoe ga je om met celebrities?
  • welke manieren zijn er om op te starten?
  • welke divisie kies je?
  • hoe selecteer je foto’s en bouw je een portfolio uit?

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. The Blend Box Academy is niet de typische make-up school, wij bieden masterclasses voor de startende of reeds werkende make-up artist die nood heeft aan een extra bijscholing, dat extra duwtje in de rug en die altijd bereid is om bij te leren en er volledig voor te gaan!

CHECK THE ACADEMY HERE!