the blend box

‘Welke concealer is de beste?’ ‘Hoe breng ik foundation aan?’ Als make-up artist heb ik honderden gezichten opgemaakt, dames van alle leeftijden en huidtinten in mijn make-up stoel gehad en talloze productinfo gedeeld. Uit mijn jarenlange expertise groeide deze beauty webshop.

The Blend Box is er voor:

* de trendy jonge vrouw
* de ambitieuze ladyboss
* de dame met levenservaring
* de professionele make-up artist

The Blend Box is meer dan alleen maar een beauty webshop! Hier geef ik jou, vanuit mijn jarenlange expertise als make-up artist, ook heel wat informatie, tips & tricks. Alle producten in The Blend Box webshop zijn uitvoerig getest op mezelf en de personen in mijn make-up stoel. 100% Peggy approved!

Naast de webshop is er ook The Blend Box Academy. Dé plaats waar jij als startende of reeds gevestigde make-up artist een kijkje krijgt behind the scenes. Bij The Blend Box leer je niet enkel technieken je krijgt ook een inkijk in het leven van de professionele make-up artist. De opleidingen worden gegeven door ervaren make-up artists met minstens 10 jaar ervaring in het vak.

Een goede make-up artist heeft niet alleen talent maar heeft ook honger naar meer, wilt bijleren, specialiseren en geeft nooit op!

the blend box