COPYRIGHT
Alle artikels op deze blog worden door mezelf, Peggy Timmermans, geschreven tenzij anders vermeld. De producten getoond op deze blog zijn een mengeling van zelf aangekochte producten en producten opgestuurd door bedrijven of PR agentschappen.
Ik ben objectief en word niet betaald voor het schrijven van reviews. Niet alle producten die ik opgestuurd krijg worden getest, dit kan liggen aan het feit dat ze niet geschikt zijn voor mijn huid of dat ze simpelweg niet bij mij of mijn blog passen. Persberichten zijn handig maar ik zal geen review plaatsen indien ik het product zelf niet heb kunnen testen, dit is niet interessant voor mijn lezers en zeg nu zelf, geloofwaardig is het al helemaal niet. Ik laat soms producten testen door derden en neem hun mening integraal over. Ik maak zelf foto’s van producten (deze vallen onder copyright Peggy Timmermans en mogen zonder mijn toestemming niet gedeeld of gebruikt worden) maar maak sporadisch ook gebruik van fotomateriaal dat toegestuurd werd door PR-agentschappen.

PR
Wilt u graag dat er een artikel verschijnt over een bepaald product?  Wilt u mij uitnodigen voor een persevent? Contacteer mij via info at peggytimmermans.be

PERS
Ik ben steeds bereid om op uw vragen te antwoorden voor een artikel of interview. U kan mij contacteren via info at peggytimmermans.be

EXTRA
Er kruipt ontzettend veel tijd in het schrijven en onderhouden van een blog. Ik doe mijn best om originele artikels te schrijven . Echter, dit neemt niet weg dat er wel eens op vele blogs over eenzelfde product geschreven wordt. Dit valt vaak samen met een voorstelling van een nieuwe seizoenscollectie of een nieuw product.

DANKWOORD
Mijn blog leeft dankzij mijn bezoekers. Jij daar! Dank je wel voor je belangstelling en bezoekjes! Het doet mij ontzettend veel plezier te zien dat mijn bezoekersaantal dagelijks groeit en dat mijn lezers leuke comments achterlaten. Thumbs up for you!